Maatwerk is onze werkwijze

Oriëntatie – Ontwerp – Uitvoering
Onze werkwijze is onder te verdelen in een aantal fases. De ervaring heeft ons geleerd dat dit voor zowel u als ons het beste werkt.

 

Oriëntatie
U maakt altijd een afspraak om oriënterend bij ons langs te komen. Wanneer u de Keukenstudio bezoekt, treft u één van ons. Graag adviseren wij u vrijblijvend over onze producten en over onze manier van werken. U kijkt rond en krijgt een goede eerste indruk van ons bedrijf, onze producten en onze werkwijze.

 

Ontwerp
Wanneer u besluit om met ons de ontwerpfase in te gaan, dan maken we een vervolgafspraak in de Keukenstudio. Keukenontwerpen maken we alleen op afspraak. Op deze manier bent u verzekerd van onze onze tijd en aandacht op een voor u gereserveerd tijdstip.

 

Uitvoering
In deze fase zullen we de definitieve maten opnemen bij u thuis en ter plekke de situatie goed bekijken. Daaruit volgen de laatste (technische-) aanpassingen en kan de order ingepland en besteld worden. Zodra wij de definitieve leverdata ontvangen, maken wij een werkplanning. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om uw keuken, verbouwing, aanbouw of renovatie zo goed mogelijk op te leveren.