Keukenapparatuur

Een perfecte keuken verdient perfecte keukenapparatuur. Daarom werken wij alleen met de beste merken. Onze hoofdmerken zijn Miele, Neff, Atag, Liebherr en natuurlijk de kokendwater kranen van Quooker. Ook adviseren wij afzuigkappen van Novy, fornuizen van Steel en leveren wij apparatuur van Siemens. In onze showroom vind u een selectie van deze merken.

Om goed op de hoogte te blijven volgen wij regelmatig trainingen en gaan we naar product-demonstraties van de verschillende merken.

U bent niet gebonden de merken die hierboven staan beschreven, mocht u voorkeur uitgaan naar een ander merk dan kunnen wij u hierin natuurlijk ook adviseren!

Kranen

Ook een goed werkende kraan kan niet ontbreken in een perfecte keuken. Hierin voeren wij verschillende merken. Grohe, Hansgrohe, Dornbracht, Newform en Damixa zijn enkele van deze merken. Een aantal van deze kranen zijn te zien in onze showroom en deze zijn direct leverbaar.

Wijnkasten

Wie van wijn houdt, wil graag dat de voorraad goed op tempratuur bewaard wordt. Dat kan door de wijn in een zogenaamde wijnkast te bewaren. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij de mogelijkheden hiervoor laten zien.