Bunnik fair

Zaterdag 6 juni j.l. stonden we voor de 3e keer op de Bunnik Fair.

Vanuit Bunnik, Odijk en Werkhoven presenteren organisaties, verenigingen, vriendenclubs, creatievellingen, verzamelaars etc. zich. De ondernemers uit Bunnik zorgen voor verrassende aanbiedingen, nieuwtjes en extra vertier door de presentatie van nieuwe producten, lekkere hapjes en muziek. Dit jaar vierde de Fair haar 5-jarig jubileum en dus was het feest.

Ook voor Keukenstudio Beelen was het feest. Onze nieuwe bedrijfsbus, geheel omgetoverd in onze nieuwe huisstijl door reclamebureau Motiff uit Bunnik, konden we met trots aan het publiek laten zien. De bus stond op een prima plek, uit de wind en in de zon, tegenover het Wapen van Bunnik.

Behalve aan de nieuwe huisstijl, hebben we ook veel aandacht besteed aan de kokend waterkranen van Quooker. Hoewel de landelijke gratis-montage van Quooker is afgelopen, gaat Keukenstudio Beelen hier gewoon mee door. Dus, bestelt u bij ons een Quooker, dan monteren wij deze gratis!

Ook lieten we het prachtige nieuwe product Dekton zien. Dit is een zware composiet/keramiek-soort waar aanrecht/werkbladen van worden gemaakt. Dekton wordt ook gebruikt in de bouw, als gevelbekleding. Dit betekent dat het door en door keihard is. Op een Dekton werkblad kunt u snijden, morsen en zelfs een kokend hete pan, zo van het vuur, plaatsen. Het materiaal kan er tegen. Naast het feit dat het materiaal slijtvast is, is het ook nog eens heel erg mooi.

De fair werd net als de vorige jaren, goed bezocht. Volgend jaar is Keukenstudio Beelen zeker weer van de partij!